HubSpot verlegt de grenzen: ontdek de nieuwe functies die op INBOUND worden onthuld

HubSpot bereikt een belangrijke mijlpaal met de lancering van nieuwe functies die zijn onthuld tijdens het jaarlijkse INBOUND -evenement. Deze innovaties zijn onderdeel van een streven om te voldoen aan de groeiende vraag van HubSpot-gebruikers, door hen krachtigere en intuïtievere tools te bieden. Of u nu deel uitmaakt van een marketing-, verkoop- of klantenserviceteam, deze nieuwe functies zijn ontworpen om de efficiëntie van uw processen te verbeteren, uw middelen te optimaliseren en uw rendement op investering te maximaliseren, terwijl de gebruikerservaring centraal staat in uw prioriteiten.

.
Een van de belangrijkste sterke punten van de nieuwe functies is hun vermogen om complexe taken te automatiseren en te vereenvoudigen, terwijl ze teams de informatie bieden die ze nodig hebben om snellere, meer gerichte strategische beslissingen te nemen. Of het nu gaat om het genereren van gekwalificeerde leads, het verrijken en centraliseren van gegevens in het CRM, of het verder personaliseren van interacties met prospects en klanten, deze tools vertegenwoordigen een grote stap voorwaarts. Verkoop-, marketing- en klantenserviceteams profiteren dus van oplossingen waarmee ze intelligenter kunnen werken, terwijl ze een klantgerichte aanpak behouden.

.
In dit artikel helpt Parkour3 u om elke functie te ontmystificeren en te laten zien hoe ze het beheer van uw activiteiten kunnen transformeren. We onderzoeken de belangrijkste doelstellingen van HubSpot-gebruikers, de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd en de antwoorden die deze nieuwe functies op deze problemen bieden. Of u nu het campagnebeheer wilt verbeteren, de samenwerking tussen uw teams wilt versterken of uw communicatiestrategieën wilt verfijnen, dit artikel biedt een overzicht van de voordelen die deze innovaties met zich meebrengen.

pexels-fauxels-3184454

1. Videopublicatie

Objectief
HubSpot-gebruikers willen het bereik en de betrokkenheid van hun video’s vergroten en tegelijkertijd hun tijd- en middelenbeheer optimaliseren.

Geniet ervan
“De druk om hoogwaardige videocontent te creëren op meerdere kanalen neemt toe en deze taak wordt steeds tijdrovender.”
Korte video’s vertegenwoordigen een kanaal met een hoge ROI nu het jaar ten einde loopt en deze trend zal zich voortzetten. Gebruikers moeten echter met meerdere platforms jongleren terwijl ze regelmatig content produceren, wat hun werk complexer maakt.

Feature: Videopublicatie
HubSpot stelt gebruikers nu in staat om video’s te publiceren op Instagram (Reels en Stories), YouTube en TikTok rechtstreeks vanaf het platform, terwijl het commentaarbeheer wordt gecentraliseerd. Met deze functie kunnen HubSpot-gebruikers hun videostrategie optimaliseren door de prestaties van hun video’s in realtime te volgen. Deze oplossing stelt hen in staat om hun impact te maximaliseren en tegelijkertijd de tijd te verminderen die wordt besteed aan het beheren van meerdere platforms.

2. Sociale agent

Objectief
HubSpot-gebruikers willen de creatie van content voor sociale netwerken automatiseren om een ​​actieve aanwezigheid te behouden en tegelijkertijd hun tijd te optimaliseren.

Geniet ervan
“Het beheren van sociale netwerken kost ontzettend veel tijd en het is lastig om regelmatig content te publiceren die relevant is voor ons publiek.”
Marketingteams besteden te veel tijd aan het maken van posts voor meerdere sociale netwerken en missen soms kansen om op het optimale moment voor hun publiek te publiceren.

Functie: Sociale agent
De Social Agent gebruikt kunstmatige intelligentie om relevante, gepersonaliseerde content te genereren op basis van branche, doelgroep en bedrijfsdoelen. HubSpot-gebruikers kunnen zo kant-en-klare contentsuggesties Telefoonnummer Bibliotheek ontvangen, met aanbevelingen over de beste tijden om te posten. Dit proces vereenvoudigt het beheer van sociale netwerken en zorgt ervoor dat een actieve aanwezigheid kan worden onderhouden zonder constante handmatige inspanning.

3. Leadscore

Objectief
HubSpot-gebruikers willen leads met het hoogste conversiepotentieel identificeren en prioriteren.

Geniet ervan
“Ik weet niet altijd op welke leads ik mijn aandacht moet richten, en dat kan onze groei belemmeren.”
Bestaande lead scoring-processen zijn soms niet gepersonaliseerd, waardoor het lastig is om de meest veelbelovende leads te identificeren.

Functie: Lead Scoring
HubSpot’s verbeterde Lead Scoring maakt een grotere personalisatie mogelijk dankzij kunstmatige intelligentie, die de gedragspatronen van do you have a complex and multifaceted business? leads identificeert die het meest waarschijnlijk converteren. Dit stelt gebruikers in staat om hun inspanningen te richten op de meest veelbelovende kansen, met meer zicht op de evolutie van scores in de loop van de tijd.

4. AI-aangedreven lijst

Objectief
HubSpot-gebruikers willen het maken van relevante leadlijsten vereenvoudigen, zodat ze hun prospectie-inspanningen beter kunnen richten.

Geniet ervan
“Ik weet niet altijd op welke leads ik mijn tijd en energie moet richten, en dat belemmert het behalen van onze groeidoelstellingen.”
Het handmatig maken van a complete list of unit phone numbers lijsten kan tijdrovend zijn en garandeert niet altijd de relevantie van de contacten die voor prospectie zijn geïdentificeerd.

Functie: AI-gestuurde lijst
De AI-aangedreven lijstfunctie van HubSpot genereert leadlijsten op basis van inzichten die worden geleverd door kunstmatige intelligentie. Deze oplossing maakt het mogelijk om snel relevante lijsten te maken op basis van gedragsgegevens en demografische informatie die beschikbaar zijn op het platform, waardoor prospectie wordt geoptimaliseerd en conversiepercentages worden verbeterd.

5. Breeze Social Media-agent

Objectief

HubSpot-gebruikers willen het maken en beheren van content op sociale netwerken automatiseren om zo productiever te worden.

Geniet ervan
“Het beheren van meerdere sociale kanalen kost veel tijd, tussen het maken van kwaliteitsberichten, het analyseren van prestaties en het aanpassen van de strategie.”
Marketingteams moeten hun tijd verdelen tussen het maken van content en het analyseren van prestaties om een ​​consistente strategie op sociale netwerken te behouden.

Functie: Breeze Social Media Agent
De Breeze Social Media Agent gebruikt kunstmatige intelligentie om sociale prestaties, markttrends en voorkeuren van het publiek te analyseren om multi-channel content te genereren. Hiermee kunnen HubSpot-gebruikers regelmatig content publiceren die is geoptimaliseerd voor Facebook, LinkedIn, Instagram en X, terwijl de beste publicatietijden worden aanbevolen en het beheer van sociale netwerken wordt geautomatiseerd.

6. AI Social Inbox-inzichten

Objectief
HubSpot-gebruikers willen het beheer van sociale interacties centraliseren om doelgroeptrends beter te kunnen volgen en analyseren.

Geniet ervan
“Het beheren van meerdere sociale kanalen en het bijhouden van  directe berichten en het algemene sentiment ten opzichte van ons merk is lastig en tijdrovend.”
Het bijhouden van sociale interacties via meerdere kanalen maakt het lastig om feedback van het publiek te analyseren en beslissingen te nemen op basis van deze inzichten.

Functie: AI Social Inbox Insights
De AI Social Inbox Insights- functie centraliseert het beheer van sociale interacties om trends, sentiment en feedback van het publiek op alle kanalen bij te houden. HubSpot-gebruikers profiteren van AI-samengevatte wekelijkse rapporten, met bruikbare suggesties voor het optimaliseren van hun sociale strategie.

7. Verbeterde gesprekken van Google

Objectief
HubSpot-gebruikers willen hun conversies nauwkeuriger bijhouden en optimaliseren en tegelijkertijd voldoen aan de nieuwe regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

Geniet ervan
“De traditionele methoden die ik gebruikte om conversiegegevens te identificeren en te volgen, zijn niet langer betrouwbaar vanwege de toegenomen regelgeving en browserwijzigingen.”
Marketingteams ondervinden steeds meer problemen bij het verzamelen van nauwkeurige conversiegegevens, waardoor ze hun campagnes minder goed kunnen optimaliseren en hun succes niet goed kunnen meten.

Functie: Google Enhanced Conversations
Met de Google Enhanced Conversations -functie kunnen HubSpot-gebruikers conversieprestaties nauwkeuriger volgen en meten, terwijl ze voldoen aan de huidige regelgeving. Door meer gegevens vast te leggen via Google-tags, verbetert deze functie de advertentietargeting en verlaagt de kosten per resultaat, wat een beter begrip van gebruikersgedrag mogelijk maakt.

8. Thuis voor marketeers

Objectief
HubSpot-gebruikers willen hun marketingtaken centraliseren om productiever te worden en te voorkomen dat ze belangrijke acties missen.

Geniet ervan
“Ik besteed veel tijd aan het beheren van meerdere kanalen, formaten en verantwoordelijkheden, wat leidt tot inefficiëntie bij het gebruik van meerdere tools.”
Marketeers jongleren met een groot aantal tools en platforms, wat het dagelijkse beheer van taken ingewikkelder maakt en de productiviteit vermindert.

Feature: Thuis voor marketeers
Home for Marketers is een nieuwe alles-in-één interface waarmee HubSpot-gebruikers hun marketingtaken kunnen centraliseren en prioriteren. Deze functie is toegankelijk op desktop en mobiel en brengt alle taken samen in één dashboard, waardoor onderbrekingen die gepaard gaan met het wisselen van tabbladen of platforms worden verminderd en het eenvoudiger wordt om prioriteiten te beheren.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *